MORRO DE L'ABELLA

0

 MORRO DE L'ABELLA




Preciosa ruta. Nosaltres vam trobar a falta més aigua en el Salt del Molí Bernat, però tot i així es una fantàstica ruta que no presenta gaire dificultat. Només el vertigen que poden tenir algunes persones en el Morro de l'abella. També cal remarcar un possible error en el track que ens va portar a una confusió en la zona del Morro gran, ja que vam pujar mes del que tocava i vam haver de tornar a baixar una mica per retroba el track bo que surt a les famoses escales.

La ruta es circular encara que en les característiques fiqui "solo ida"

Avui sortirem aviat per aprofitar el dia, ja que per la tarda enseguida es fa fosc. Des de la mateixa àrea anirem cap a la part esquerra del poble on s'ha inicia la ruta. En aquesta ruta tenim diferents punts d'interès .


Passarem per sota del Salt del moli Bernat (sense quasi aigua). Al salt des de sota travessem la bauma de les Corts i Pique. Més endavant pujarem per les escales que ens conduiran a la cova de Pixarelles i des de allà l'últim tros de pujada i arriba al Morro de l'abella i les seves esplèndides vistes sobre el pantà de Sau.

També heu de tenir present que es pot fer la visita, deixant el cotxe aparcat al pàrquing de la carretera i baixa fins el Morro (15 min.)

 


SALT DEL MOLI BERNAT

ESCALES DE LA RUTA

COVA DE LES PIXERELLES

MORRO DE L'ABELLA DES DE LA RUTA

VISTES DES DE MORRO DE L'ABELLA

                                                              




Aquestes son les vistes que teniu des de Tavertet del pantà de Sau i els cingles del voltant.

CINGLES DE TAVERTET


CARRER DE TAVERTET

Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)