SERRA DE PRADES

0

SERRA DE PRADES. GRAU D'HILARI-ESCALES DEL BRUNO


Avui farem una ruta força complexa i bastant dificil. L'entorn no pots ser millor, la serra de Prades.

Si us agraden les rutes completes aquesta la gaudireu molt. La dificultat dependrà de l'estat físic de cadascun. Per nosaltres la considerem difícil per el diferents pasos que exigeixen una mica més de destresa que una simple caminata. També aclara que a nosaltres ens va porta a confusió que les escales de Bruno no son la propia escala, sino la baixada equipada amb la cadena i l'escala llarga es el Grau d'Hilari. 

 Nosaltres sortim de l'aparcament al costat de la pista de futbol. Per nosaltres la ruta va ser una mica difícil de seguir per lo que aconsellem seguir el track. La fem amb el sentit de les agulles del rellotge tot i que les uniques persones que ens vam trobar la feien a la inversa. 

Sortit del camp de futbol a davant de la font agafarem el corriol que pujar fins a una cruïlla. Per nosaltres aquest es el tros més còmode tot i que com us deia sense track es difícil de seguir perquè contínuament anem canviant de direcció sense seguir cap senyal.


Un cop arribats a la cruilla que deiem, nosaltres continuarem pel camí que pujar cap a la dreta que ens portara al Coll i començarem a baixa fins al Mas d'en Sord on sortirem a la carretera i després de 50m metres tornarem a la pista, per més endavant agafa a la dreta un corriol cap abaix seguint les diferents fites que ens anirem trobant. 

 Aquest camí ens porta fins a les escales del Bruno o amb molt de compte anirem baixant fins trobar-nos abaix un replà amb dos rètols. Nosaltres agafem el de la dreta(Les Escales del Susagno) 

Escales del Bruno


 Aquest camí ens portara al recorregut més aeri de la ruta on anirem pasan pel caminet per sota de la cinglera amb unes vistes increibles. Aquest tros es al que ens va porta alguna confusió amb les fites. En algun tros hi ha fites que ens allunyen de la ruta i vam haver de donar marxa enreda.






Es la part més enfarragossa de la ruta, ja que contínuament anem pujant i baixant amb aproximacions a la cinglera i allunyaments, el que en termes de ciclisme diem un trencacames. Aquest recorregut ens portara al pas més divertit la gran escala (grau d'Hilari).
Grau d'Hilari


Espectacular pujada a la no menys espectacular cova. Un cop atravesada la cova, no sense dificultat per la seva estretor, continuarem pujant fins al coll i ara si camí cap a baix sense dificulta fins arribar a Arbolí.
Arboli





Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)