MIRADOR DEL TER I SALTS DE LA RIERA DE LES GORGUES

0

MIRADOR DEL TER I SALTS DE LA RIERA DE LES GORGUES



Avui farem una bonica excursió en la comarca de Osona. En ella podrem veure el mirador del Ter amb el seu fantàstic meandre i amb la vista del Monestir de Sant Pere de Casserres. Nosaltres hem aparcar al costat del antic camp de futbol que hi ha al costat de la empresa Patel Sau ( Sant Martí Sescorts) GPS 42.007986, 2.334442.
                         

Des de allà comença un camí marcat fins el mirador. A tenir en compte que hi ha un lloc més idoni per veure el meandre i fer fotos i es continuant el camí fins una gran roca que sobresurt i on tothom es fa la coneguda foto.

FOTO DES DE EL MIRADOR DEL TER

FOTO DES DE LA EXPLANADA DE LA ROCA

Després continuem el camí per veure els diferents gorgs que ens trobarem de la riera de les Gorgues. El primer dels el Salt del Cabrit.

SALT DEL CABRIT

 Darrera del Salt trobem un caminet que ens porta fins el Salt Gros de la Gorga o Salt d'en Cardona.

SALT GROS DE LA GORGA

SALT D'EN NARA

 Continuem vorejant la riera fins arriba al Salt d'en Nara. Aquí acaben els gorg però nosaltres decidim continua el camí passant per les gorgues de Sant Bartolomeu
 per arribar al mirador de la impressionant Barra de Ferro.

BARRA DE FERRO

                                         

A tenir en compte que la ruta no continua recte, sinó que agafem el camí d'en front del mirador per continua fins arriba al pròxim i últim gorg.

El camí continua fins que arribem on trobem les primeres cases , La Bertrana i des de allà ja comença la baixada que ens portarà al inici de la ruta.






RUTES PROPERES

TAVERTET-MORRO DE L'ABELLA
CANTONIGROS-LA FORA
RUPIT-SALT DEL SALLENT-MIRADOR DEL BASSIS


Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)