PASSEIG DEL RIU GAIA

0

PASSEIG DEL RIU GAIA

Avui farem una ruta molt senzilla per a tos el públics i molt divertida per els infants que podran passar per diverses passarel·les i ponts.




Nosaltres deixem el nostre vehicle en una esplanada passat el cementiri a la mateixa C-37, però amb un vehicle més petit podeu trobar aparcament en el interior del poble.

                            

La ruta comença al final del carrer Raval Vell on trobarem unes escales que ens porten a la senda fluvial del Riu. Allà mateix ja trobareu el Gorg del Salt.


Després només cal seguir el curs del riu per l'esquerra. El primer que trobarem serà l'assut del riu i posteriorment passarem per sota del pont de la C-37 per pujar a enllaçar amb el camí de les terres del Gaià i enseguida trobar les primeres passarel·les.


Un cop passades continuem el camí fins el barranc del Pendot i la seva resclosa. Després continuarem el sender travessant pont i passarel·les fins a la antiga central hidroelèctrica i continua fins l'espectacular Estret de mas Biosca.



Nosaltres un cop travessat aquest bonic pas no continuem fins al Gorg negre i desfarem el camí per acaba de veure el petit poble del Pont d'armentera on farem un refrigeri en el bar de la plaça.





Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)