CAMI DEL REC. LA SELVA DEL CAMP

0

 CAMI DEL REC. LA SELVA DEL CAMP


Avui farem una ruta molt senzilla apta per tos els públics. Nosaltres comencem a l'area de Autocaravanes, però al inici de la ruta es pot fer a la plaça del moli rovellat, pel voltant podem aparcar sense problemes. La ruta es anomena Camí del Rec, és una excursió amb passarel·les que va paral·lela a una antiga canalització d'aigua i a una riera d'uns 9 km. aproximadament. Des de aquesta rotonda agafem la carretera fins al deposit d'aigua on podem veure la senyalització de la ruta. Aquest es el tram de més desnivell.

La ruta ens portara per camps de cultiu i estrets camins pero ben protegits amb baranes.

La primera parada obligatoria es el Pont Alt o pont dels Moros, de origen medieval i reconstruït al 1567.
PONT DELS MOROS

Tambe tenim taules de picnic, però sense ombra. El camí continua paral·lel a la riera que depèn de l'època de l'any porta poca aigua. Tambe passem per el tros més lleig al costat de la carretera per arriba després de un clar a la zona més entretinguda, les passarel·les.


Tampoc tenen molt de misteri, ja que l'alçada no es molt gran. Inclús es podia passar per quasi tots el llocs per sota. Després de passar unes quantes arribem al final de la ruta, que no del sender. Ho marca un cartell indicatiu. Un cop acabada desfem les nostres passes per arribar de nou al poble i fer un tom pel poble i visitem el Castell de Paborde.

INTERIOR DEL CASTELL
                  
ELS GEGANT DEL POBLE (HIPOLIT I LA MAGDALENA)


CARRERS DEL POBLE


RUTES PROPERES

Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)