FONT DE LA TOSCA-TORRENT DE LA MASICA

0

Font de la Tosca- Torrent de la Masica



                            

Avui farem una de les rutes de Gorgs més maca i amb més gorgs que hem vist.
Deixem el vehicle al costat del poliesportiu en Vallfogona, i continuem pel camí del cementeri. El camí esta indicat i anem seguint el recorregut, trobem un desviament i nosaltres continuem cap a la Tosca. Un cop a la font val la pena pujar i passar per sota, amb compte amb els caps.

 
Després continuarem la pista uns 60 metres fins que una corba tancada cap a la dreta, surt una pista que agafarem a mà esquerra. Tot el camí esta marcat amb punts blaus que només deixarem per acostar-nos al riu i als gorgs per després tornar-lo agafar.






Hi han innumerables gorgs en aquesta ruta que la fan molt atractiva. Si no volem baixar pel mateix sender, en el últim gorg agafem el camí que va pel altre canto del torrent. Recordar que pujant el torrent sempre el tenim a la esquerra. Després a la baixada també, però només una estona, perquè després el camí s'ha endinsa al bosc. Aquest camí ens porta fins a un clar on trobem cavalls i una masia. El camí es a la esquerra abans d'arribar a la masia. Un cop hem sortit a la pista hi ha no té pèrdua fins al poble de tornada.




Que em dieu de la quantitat de gorgs que podem veure. I no estan tots per no fer-nos pesats. A sota també teniu una esplèndida vista de tot el Pirineu nevat.



I per acabar un parell de fotos del petit però bonic poble de Vallfogona del Ripollés.



RUTES PROPERES.


Bufadors de Beví.
Sant Privat d'en Bas/Riera Gornés/ Escletxes de la Fleixeneda/Salt del Sallent.






Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)