NAIXEMENT DEL RIO MUNDO

0

NAIXEMENT DEL RIO MUNDO




Sencilla ruta per visitar l'imponent naixement del Riu Mundo. Tot i que per la falta d'aigua sabíem que no trobaríem un gran salt, però només per acostar-s'hi i veure el paratge que l'envolta mereix la pena. La millor època per visitar-lo es la tardor quan més plou i es produeix el que anomenem "reventón". És el moment en què rebenten els dolls del riu Món amb el seu característic estrèpit i la cascada presenta més cabal.
El naixement esta ubicat a prop de la població de Riopar i pertany a la part més septentrional del Parque Natural Sierras de Cazorla, Segura y las Villas.

Aquesta excursió es pot fer aparcant en dos pàrquing. Un de pagament que evidentment t'acosta més a prop del naixement o un de gratuït situat en el "merendero del puerto del Arenal, que es d'on vam sortir nosaltres.

Vistes des de el mirador(poqueta aigua)

L'excursió no te ninguna dificultat només una mica de pujada i baixada en la primera part, per després agafa una pista que ens portarà al pàrquing de pagament i des de allà una lleugera pujada fins el naixement.










Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)