GORGS DE SANTA PAU

0

GORGS DE SANTA PAU

     

             

                                          APARCAMENT PER VISTAR ELS GORGS

Recorregut on podem veure els 4 gorgs de Santa Pau i pujar al Mirador del serrat de Can Batlle. Gorg de caga-rates- Grog Blau-Salt del Batlle- Gorg de Can Cotilla.

La ruta comença en el aparcament que trobem en la carretera GI-524, una mica abans de arribar al campin Mas Patxet, on a darrera mateix ja tenim el primer gorg, gorg de caga-rates.



Continuarem pel sender marcar fins al segon Gorg, El gorg Blau. No se d'on ve el nom, perquè de Blau te poc.

Retornem al camí i on cop arribem a un trencat on a la esquerra hi ha la Masia de Can Canova, nosaltres enfilem el camí a la dreta i en aquest moment surt un corriol per enfilar el tros mes dur i pujar al Serrat de Can Batlle. Arribarem al mirador després de grimpar una mica per pujar-hi. Des de allí tenim una magnifica panoràmica de tota la serra.

Ara queda fer tota la cresta pràcticament plana fins que el camí s'ha enfila cap abaix i arribar de nou a la carretera. La qual travessarem i continuem el camí per l'entrada al camí particular, però que donar accés al gorg més bonic de la sortida. el Gorg de Can Batlle.




Per nosaltres sense dubte es imprescindible. Aquí fem una aturada amb el pertinent banyet, per després continua el camí al últim gorg, Gorg de Can Cotilla o gorg del Moli de Can Riera.

També es prou maco per fer un banyet si us apeteix i el temps acompanya. Continuem la ruta travessant el campin i fen els últims 500 metres per la carretera fins l'aparcament.
GORGS DE SANTA PAU

RUTES PROPERES.

Sadernes. Ermita Sant Aniol-Gorg Blau-Salt del Brull
Sant Privat d'en Bas/Riera Gornés/ Escletxes de la Fleixeneda/Salt del Sallent
Els Gorgs de les Planes d'Hostoles



Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris
Publica un comentari a l'entrada (0)